main logo
1335

Sîrbu, lângă casa părintească a lui Năstase: Nicio groapă nu este pe acest drum

Democratul Sergiu Sîrbu, aflându-se în satul de baștină al lui Andrei Năstase – Mîndrești din raionul Telenești – în cadrul Caravanei electorale a PDM, nu a ezitat să facă un live pe Facebook în care să-i arate liderului PPDA ce drum bun are în fața casei părintești.

Sîrbu, lângă casa părintească a lui Năstase: Nicio groapă nu este

Astfel, Sîrbu afirmă că porțiunea de drum care trece prin fața casei în care locuiesc părinții lui Năstase a fost reabilitată în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat de Guvernul Filip, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

„Atenţie, stimate Andrei, nicio groapă nu este pe acest drum. Acest drum a fost făcut chiar în poarta liderului Platformei DA din raion. Vrem să vă demonstrăm că, indiferent de orice culoare politică, guvernarea Partidului Democrat a făcut şi va continua să facă drumuri bune pentru Mîndreşti, pentru toate raioanele, pentru toate satele, deoarece drumul este al oamenilor”, spune democratul în live.

Mai mult, acesta îl acuză pe liderul PPDA că nu a implementat vreun proiect în satul său natal, lucru ce ar explica, în opinia lui Sîrbu, de ce oamenii îi simpatizează mai mult pe exponenții democrați.

De menționat că Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 33, nu a venit cu o reacție în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării