main logo
799

Sandu, despre tăcerea PDM: Democraţii fură între timp, de asta și tac

Lidera PAS, Maia Sandu, consideră că tăcerea democraţilor din ultima vreme este cauzată de faptul că formaţiunea condusă de Vlad Plahotniuc fură.

Sandu, despre tăcerea PDM: Democraţii fură între timp, de asta și tac

„Democraţii fură între timp, de asta nu prea vorbesc că fură ştiind că iarăşi nu este o instituţie a statului care să-i oprească; se ocupă în continuare de terorizarea oamenilor, inclusiv a activiştilor noştri”, a declarat Maia Sandu într-un interviu, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro

Maia Sandu susţine că în circumscripţiile unde Blocul ACUM a obţinut un scor foarte bun, „este o teroare greu de descris”.

„Deci, oamenii sunt presaţi într-un hal fără de hal, unii dintre colegii mei au ajuns să-şi scoată casele la vânzare şi să fugă din ţară doar pentru simplul motiv că au îndrăznit să facă campanie electorală deschis, civilizat, în afara orelor de muncă pe perioada campaniei”, a spus lidera PAS. 

În opinia ei, Partidul Democrat „este ocupat cu lichidarea oricărei opoziţii, doar că acest lucru nu are cum să ţină foarte mult, pentru că ei sunt nesuferiţi, se poartă într-un mod nesuferit, inclusiv cu propriii lor membri şi cu propriii lor activişti şi eu sper că există o limită a răbdării”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării