main logo
3001

Renato Usatîi a venit la Bălți într-un tricou cât 3 salarii anuale

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a revenit zilele acestea la Bălți.

Renato Usatîi a venit la Bălți într-un tricou cât 3 salarii anuale

Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md.

Într-un live pe Facebook, alături de actualul edil de Bălți, Nicolai Grigorișin, de viceprimarul Ghenadie Șmulschii, dar și de fostul candidat la parlamentare, Ivan Osoianu, Usatîi a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că a venit în oraș ca să-și ia salariul: ”В Бельцах получаю зарплату”.

În filmulețul postat, Renato Usatîi mai spune că Grigorișin i-a propus să se așeze în fotoliul de primar, însă nu a făcut-o, pentru că s-ar putea să-i placă, iar la alegerile locale să să fie contracandidatul actualului edil.

La primărie, pe Usatîi îl aștepta o surpriză: pe masa primarului, într-un plic, era salariul pentru perioada cât a lipsit din țară. Nici mai mult, nici mai puțin – 2.093 lei și 32 bani, atât i s-a cuvenit pentru un an și jumătate.

Renato Usatîi era îmbrăcat într-un tricou polo de la Dolce&Gabbana, care pe site-urile specializate costă mai mult de 300 de euro, adică vreo trei salarii ca cel pe care tocmai l-a primit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării