main logo
885

Răspunsul Silviei Radu la întrebarea dacă va ocupa fotoliul premierului

După informațiile apărute în presă precum că premierul Pavel Filip va candida în circumscripţia electorală uninominală de la Străşeni, va părăsi şi fotoliul de Prim-ministru, iar interimarul va fi asigurat de Silvia Radu, iată că noua ministră a Sănătății a venit cu o reacție.

Răspunsul Silviei Radu la întrebarea dacă va ocupa fotoliul premierului

„Sunt speculații. Înainte de alegeri lumea speculează foarte mult. Nu știu care a fost scopul acesteia. Vreau să vă zic că eu acum muncesc foarte mult la reformele din cadrul Ministerului. Mă dedic în totalitate acestor reforme”, a declarat Silvia Radu într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

Fiind întrebată dacă va candida pe una din circumscripții, Silvia Radu a menționat că nu are timp să se gândească la acest lucru.

„Muncesc 24 de ore din 24”, a concluzionat noua ministră a Sănătății.

De menționat că până la momentul actual, Pavel Filip nu a anunțat dacă va candida pe vreo oarecare circumscripţie electorală.

Unimedia amintește că un caz similar a fost acum cinci luni, atunci când Silvia Radu a ținut să menționeze că nu a primit vreo propunere din partea lui Filip, dar nici nu va accepta vreo ofertă de a obține o funcție la Guvern.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării