14 ianuarie, 12:55
1 088
4

Popșoi: I-am explicat lui Diacov de ce alegerile anticipate sunt inevitabile

14 ianuarie, 12:55
1 088
4

Deputatul PAS Mihai Popșoi susține că i-a oferit o lecție de politică unuia dintre cei mai experimentați politicieni din Parlament, deputatului democrat, Dumitru Diacov.

Popșoi: I-am explicat lui Diacov de ce alegerile anticipate sunt inevitabile

Democratul nu ar vedea necesitatea provocării alegerilor anticipate, în acest sens, Popșoi s-a oferit să-i explice care ar fi motivul și de ce țara are nevoie de anticipate, transmite Știri.md.

''Dl Diacov se face a nu înțelege de ce poporul vrea anticipate. El preferă să ignore degradarea acestui Parlament. I-am explicat celui mai experimentat deputat de ce anticipatele sunt inevitabile. L-am asigurat că un guvern profesionist, cu dragoste de țară va fi instaurat doar după alegerile anticipate. 

Pentru că în Parlamentul actual s-a format o majoritate dintre socialiști și partidul Șor (cu transfugii lui Plahotniuc). Restul deputaților nu cumulează 51 de mandate. 

În aceste momente, orice guvern votat poate fi demis chiar a doua zi de PSRM-Șor. Ei având această majoritate pot face ce doresc așa cum au încercat să dea foc țării în decembrie. 

Nu vom admite degradarea situației și vom curăța Parlamentul, așa cum o cer oamenii'', a declarat Popșoi. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter