main logo
858

O cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba, iar un moldovean a zburat peste vreo 5 state

O cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba, iar un moldovean a zburat peste vreo 5 state ca să-și dea seama că a luat cu el pașaportul român. Cel puțin asta povestește o moldoveancă pe o rețea de socializare.

O cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba

Ca să vă descrețiți un pic frunțile în seara asta, câteva curiozități din Circumscripția 51, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Adăugați în comentarii dacă mai aveți și voi:

- "Ce-a fost mai ușor, a trecut".

- Cea mai prietenoasă Afterparty: NYC, Tavern29, unde pe parcursul întregii zile de 24 februarie lumea a venit să se salute și să bea o bere împreună, indiferent de preferințele politice.

-Cel mai consolidat vot: o cumătrie întreagă a votat pentru Dumitru Alaiba în Portland

- Cel mai semnificant hashtag: #nufacaVașea. Băiatul a luat avionul, a zburat peste vreo 5 state în SUA ca să ajungă la o secție de votare ca acolo să-și dea seama că a luat cu el pașaportul roman în loc de cel moldovenesc

- Cel mai trist alegător: a luat avionul din Miami spre o secție de vot, dar din cauza vremii avionul a fost redirecționat în timpul zborului spre un alt oraș din SUA, care nu avea secție de votare.

- Cea mai mare distanță pentru a vota în circumscripția 51: din St Lucia până în Ottawa.

- Cea mai inocentă pretenție: De ce ați ales și dvs. să invitați familia în vizită tocmai acum, cu o săptămână înainte de alegeri?”, se arată în postare.

În circumscripția din SUA Dumitru Alaiba a câștigat alegerile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării