main logo
1018

Năstase: Voi cere ajutorul de la FBI în investigarea fraudei bancare și a spălării banilor

„Voi apela la instituțiile internaționale de investigație, inclusiv la FBI pentru suport instituțional”, a declarat ministrul de Interne, Andrei Năstase, după ce liderul partidului democrat a demisionat.

Năstase: Voi cere ajutorul de la FBI în investigarea fraudei bancare

Năstase este de părerea că simpla demisie din funcție ar putea să-l salveze pe Plahotniuc de la răspunder, astfel, acesta va solicita de la toate instituțiile internaționale suport pentru a afla „numele celui suspectat de fapte de mare corupție”, transmite Știri.md.

„Voi apela la instituțiile internaționale de investigație, inclusiv la FBI pentru suport instituțional.

Consider că este obligatoriu de precizat public faptul că vinovățiile nu pot fi absolvite de o simplă demisie, indiferent care ar fi numele celui suspectat de fapte de mare corupție. Am spus în repetate rânduri, o spun și cu această ocazie, vom face dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte.

Acesta este mandatul cu care am fost investiți de oamenii liberi ai Moldovei, la 24 februarie 2019, și avem de gând să-l ducem la îndeplinire, cu maximă determinare și transparență, fără nici un fel de abatere de la litera legilor care guvernează societatea noastră”, a declarat Năstase pe Facebook.

Știri.md reamintește că astăzi dimineața, Plahotniuc a declart pe o rețea de socializare că va părăsi postul de lider al PDM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării