1105
0
Năstase critică deputații care nu au votat pentru Flocea la șefia CNA
1105
0

„Nu criteriile de ordin politic mă interesează și ne interesează pe noi”, cel puțin asta a declarat Andrei Năstase.

Foto: Știri.md

Declarațiile au avut loc în cadrul unui interviu, fiind întrebat despre concursul privind șeful CNA și câștigătorul acestui concurs, Ruslan Flocea, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Excesul de zel a unor deputați a făcut ca acest concurs să fie cumva profanat. Eu am urmărit cine au fost candidații și sunt sigur că domnul Flocea câștiga fără probleme. 

Persoana care a fost desemnată la CNA să nu fie afectată cu nimic de influență politică. Excesul de zel din partea unor deputați a făcut să fie profanat. 

Mi-aș fi dorit cu șeful CNA, SIS și Procuratura Generală să facem front comun așa ca cetățeanul să simtă schimbare”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui interviu.

Referindu-se la noul procuror general interimar, Dumitru Robu, Năstase a spus că Robu nu este candidatul Platformei DA. Robu a fost propus într-o listă de mai mulți procurori pentru o perioadă mică. Acestea sunt niște speculații”. 

În același timp, Năstase a negat faptul că a fost un târg cu Igor Dodon.

Știri.md amintește că Ruslan Flocea, câștigătorul concursului pentru șefia Centrului Național Anticorupție, a fost numit în funcție de către Parlament. Acesta a fost votat de 72 de deputați.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter