main logo
634

Mihai Druță, despre Guvernul Sandu: S-au reușit foarte multe

Deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, Mihai Druță, a declarat că este mulțumit de actuala conducere care a reușit în scut timp „să facă să cadă o guvernare oligarhică”.

Mihai Druță, despre Guvernul Sandu: S-au reușit foarte multe

Declarația a fost făcută de către Druță în cadrul unui interviu acordat Moldova Europa Liberă, transmite Știri.md.

„S-au reușit foarte multe având în vedere căderea doar a vârfului aisbergului Plahotniuc, căci aisbergul fără vârf este încă prezent în Republica Moldova prin Procuratură, prin justiție, prin agenți economici, prin monopolurile din economie care încă nu s-a ajuns la anularea lor, prin multe scheme care încă continuă să lucreze și până unde încă nu au ajuns mâinile guvernării ACUM”, a declarat fostul deputat.

Cu toate acestea, Druță consideră că actualul Guvern ar putea schimba multe lucruri în țară. „Dacă această guvernare va dura în timp, va ajunge peste tot și situația se va îmbunătăți”. 

„Și dacă va cădea această guvernare sau nu va reuși această guvernare, Dumnezeu să ne ferească de așa ceva în viitorul apropiat și mediu, nu va fi vina Blocului ACUM, n-a trădat ACUM-ul și nu va trăda Guvernul Sandu acest popor chinuit, poporul Republicii Moldova”, a mai adăugat Druță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării