main logo
5432

Maia Sandu, tulburată de starea de sănătate a lui Mihail Saakașvili

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, îndeamnă autoritățile georgiene să asigure accesul la tratament medical în străinătate al fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili.

Maia Sandu, tulburată de starea de sănătate a lui Mihail Saakașvili

Într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter, șeful statului s-a arătat îngrijorată de starea lui Saakașvili și a menționat că, de la începutul detenției, sănătatea fostului președinte al Georgiei a avut de suferit, transmite Știri.md.

"Profund tulburată de imaginile îngrijorătoare ale lui Mihail Saakașvili în instanță, care dezvăluie o gravă deteriorare a sănătății sale în timpul detenției. Îndemn autoritățile georgiene să își pună în prim-plan bunăstarea sa și să asigure urgent accesul la tratament medical vital în străinătate", a scris Maia Sandu pe Twitter.

Știri.md amintește că și președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj pentru partenerii externi, după ce ieri, 3 iulie, Mihail Saakașvili a participat prin apel video la o ședință de judecată, iar imaginile au fost șocante. Fostul șef de stat a ajuns piele și os și continuă să piardă din greutate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării