main logo
4286

Maia Sandu: Nu sunt lesbi și nu am fost niciodată, spre regretul trollilor

Copreședinta blocului ACUM, Maia Sandu, a ținut să vină astăzi cu o precizare privind orientarea sa sexuală.

Maia Sandu: Nu sunt lesbi și nu am fost niciodată

Imagini cu două femei care se țin de mână au apărut pe rețelele de socializare, publicate de pe un cont al unui simpatizant PD, în cate se speculează că una dintre femei ar fi lidera PAS, Maia Sandu, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a negat informațiile și susține că este o nouă campanie de denigrare asupra imaginii sale.

„După ce au fost deconspirați trolli, regimul a trecut la metode mai primitive. PD-iștii au fabricat un video și poze prin care încearcă să demonstreze că eu sunt lesbi.

Eu nu sunt nici în video și nici în acele poze. Nu sunt lesbi și nu am fost niciodată, spre regretul trollilor și al stăpânilor lor discriminatorii. Mai mult, e o minciună prost fabricată. Acest video este filmat în orașul Munchen, în care eu nu am fost niciodată. Minciuna asta și multe altele nu sunt îndreptate doar împotriva mea, ele sunt, în primul rând, îndreptate împotriva cetățenilor care urmează să ia o decizie importantă peste câteva zile. O decizie care va determina viitorul nostru, al tuturor. Regimul vrea ca cetățenii să ia această decizie în baza minciunilor. Cât mai multe minciuni și cât mai deocheate”, a menționat Maia Sandu.

Filmulețul și pozele au fost distribuite într-un grup din rețeaua Telegram:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării