17 oct, 2019 13:10
377
0
Maia Sandu: Democrații s-au speriat de publicarea raportului privind furtul miliardului
17 oct, 2019 13:10
377
0

Prim-ministrul Maia Sandu susţine că tentativa Partidului Democrat (PDM) de a exprima vot de neîncredere Guvernului ţine de "frica pe care o au democraţii faţă de raportul privind furtul miliardului".

Foto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, în ajun, la o emisiune la TV8, ea a amintit că, joi, odată cu iniţiativa PDM, "deputaţii urmează să discute raportul comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare", transmite Știri.md.

"Bănuiesc că democraţii s-au speriat. Poate că în acest fel ei încearcă să ne întrebe de ce majoritatea deputaţilor PDM nu sunt încă la închisoare. Sau când va fi finalizată reforma justiţiei, iar toate persoanele corupte vor fi trase la răspundere", a spus premierul.

Potrivit ei, autorităţile "sunt gata să ofere detalii despre schemele de corupţie ale democraţilor, despre care nu toţi cetăţenii ştiu, dar şi despre modul în care va fi realizată în continuare reforma justiţiei".

Referindu-se la declaraţiile fostului prim-ministru, liderul PDM, Pavel Filip, care pune la îndoială "competenţa actualului guvern", Sandu a menţionat că "nu o interesează opinia acestui personaj care a executat indicaţii ilegale, a participat la diferite scheme de corupţie şi a lăsat Moldova fără finanţare externă".

"Toate schemele de corupţie (ale guvernării anterioare - "I.") au fost realizate sub supravegherea directă a acestui prim-ministru. În fiecare zi ne confruntăm cu astfel de scheme şi transmitem aceste cazuri autorităţilor competente", a spus Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter