main logo
456

Joseph Daul: Noua schimbare la Chișinău aduce speranță și creează așteptări

„Această nouă schimbare la Chișinău aduce multă speranță, dar creează și mai multe așteptări”, este declarația președintelui Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, afla într-o vizită la Chișinău.

Daul: Noua schimbare la Chișinău aduce speranță și creează așteptări

„Trebuie să știți că 100 de zile cu o nouă guvernare nu pot schimba ceea ce a fost distrus și corupt timp de ani de zile. Lupta împotriva corupției, o justiție independentă și respectarea statului de drept necesită multă muncă, din multe direcții”, a comentat Joseph Daul în cadrul întrevederii cu prim-ministra Maia Sandu, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„În toamna anului 2018 dumneavoastră ne-ați transmis un mesaj: «Prieteni, chiar dacă prezentul pare sumbru, nu vă pierdeți speranța în viitor. Am certitudinea că unitatea dintre partidele membre ale PPE, precum și rezistența și dorința de schimbare a cetățenilor Moldovei arată că vă așteaptă un viitor mai bun!». Ați avut mare dreptate. Ne-ați încurajat. Cetățenii Republicii Moldova au continuat să lupte pentru democrație, pentru respectarea drepturilor omului, statul de drept. Și, iată, schimbarea a venit. De-acum încolo avem tare mult de lucru ca să punem în aplicare toate angajamentele pe care le-am făcut, ca să construim o țară cu adevărat democratică, ca să construim un stat de drept”, a declarat la rândul său premierul Maia Sandu.

Joseph Daul se află la Chișinău la invitația Maiei Sandu. Acesta a avut o întrevedere și cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, iar pentru ziua de mâine are preconizată o întrevedere cu președintele Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării