main logo
737

Ion Chicu: Prea numeroasele inițiative parlamentare sunt puse în atenția Guvernului

Premierul Ion Chicu s-a plâns după ședința de miercuri a cabinetului că inițiativele prea numeroase puse în atenția guvernului de parlamentari în această perioadă solicită prea mult instituțiile statului.

Ion Chicu: Prea numeroasele inițiative sunt puse în atenția GuvernuluiFoto: știri.md

„În condițiile când instituțiile statului lucrează în regim special, cu mulți angajați lucrând de acasă, acest regim mare de lucru generat de unii deputați ne sustrage de la preocupări mai importante”, a spus Chicu la un briefing de presă, transmite Știri.md cu referire la Europalibera.org.

Fără să dea nume sau să intre în detalii, el a spus că din inițiativele primite din parlament, una echivalează cu „un atac asupra presei”, iar alta este „un proiect care ingerință în sistemul fiscal”. 

Mai devreme, într-un interviu la Europa Liberă, deputatul din opoziție Igor Munteanu (PPDA) acuzase puterea că ar fi trimis parlamentul într-un fel de „demisie voluntară”, pentru că cea care poate să convoace ședințele este majoritatea legislativă, care creditează politic actualul Guvern, și comisiile pe care le-a format.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării