main logo
596

Inspecție la Exdrupo: Cum li se achită muncitorilor salariile

După ce muncitorii Întreprinderii „Exdrupo” s-au plâns că primesc salarii mai mici, angajații Direcției Municipale Finanțe vor merge într-o inspecție. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar Ruslan Codreanu.

Inspecție la Exdrupo: Cum li se achită muncitorilor salariile

„Joi sau vineri am discutat cu colectivul de la „Exdrupo”. Mi s-a spus că pentru ultimele două luni, salariile sunt mai mici decât pentru lunile martie, aprilie, mai. Mi s-a spus că oamenii nu primesc lapte și unt, deși asta prevede cadrul legal pentru activitatea în condiții nocive. Mi s-a spus despre lipsa echipamentului, a hainelor, pentru desfășurarea activității în condiții mai confortabile. De asta am rugat colegii de la Direcția Finanțe să facă o inspecție de 3-4 zile la „Exdrupo”, să vadă cadrul legal privind salarizarea angajaților”, a declarat Ruslan Codreanu, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Primarul interimar a menționat că, ulterior, va merge împreună cu angajații de la Finanțe să discute, din nou, cu muncitorii. „O să explicăm oamenilor dacă se constată, într-adevăr, că au salarii mai mici, de ce au salarii mai mici sau dacă, pur și simplu, conducerea întreprinderii merge pe anumite economii și reduce anumite sporuri, premii”, a explicat acesta.

La acest subiect: Drumari fără salarii. Cum explică directorul Exdrupo devierile

Revoltă la Exdrupo: Drumarii din Capitală își cer salariile

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării