277
1
Igor Dodon va participa la parada de 9 mai de la Moscova
277
1

Preşedintele Igor Dodon va participa pe 9 mai, la festivităţile dedicate Zilei Victoriei organizate pe Piața Roșie din Moscova.

Foto: știri.md

Despre aceasta a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook, după întrevederea cu ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasneţov, transmite Știri.md.

"Am examinat planul de acţiuni de interacţiune bilaterală pentru anul 2020. O atenţie deosebită va fi acordată marcării Aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Ţin să amintesc că la invitaţia Preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, voi participa la festivităţile desfăşurate cu acest prilej pe Piaţa Roşie din Moscova", a scris Dodon.

Potrivit lui Dodon, în cursul dialogului, a fost abordat întreg spectrul relaţiilor bilaterale.

"Am abordat întreg spectru al relațiilor bilaterale, constatînd cu satisfacție consolidarea semnificativă a parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în anul 2019. Totodată, am indicat asupra faptului că există multiple oportunități de fortificare a dialogului bilateral în toate domeniile de interes reciproc", a subliniat Dodon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter