main logo
1965

Ghimpu, scrisoare deschisă către Plahotniuc: Ai ajuns unde ai vrut

Preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, i-a transmis o scrisoare deschisă liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Ghimpu, scrisoare către Plahotniuc: Ai ajuns unde ai vrut

Scrisoarea a fost publicată pe pagina de Facebook a lui Mihai Ghimpu, transmite Știri.md.

Acesta susține că Vlad Plahotniuc ajuns unde a vrut și are ceea ce și-a dorit: "miliarde și întreaga putere".

"D-le Plahotniuc, ai ajuns unde ai vrut și ai ceea ce ți-ai dorit: miliarde și întreaga putere. Ai demonstrat tuturor, că ești “cel mai bun, cel mai pragmatic și cel mai mare democrat”, fiind și președinte de partid. 

Dar poate te oprești aici, cobori cu picioarele pe pământ și te pui în rând cu lumea, pentru că “lupta împotriva corupților bogați” a dat rezultate bune. PDM pe care îl conduci a obținut mandatele necesare și va fi din nou la guvernare, iar în Parlament toți deputații vor fi curați-curăței, ca și Banca de Economii.

Istoria ne arată, că totul e temporar în viața aceasta și vine o zi, când nu mai ai nevoie nici de bani, nici de putere, ci doar de un “bună ziua”. Lumea n-a agreat și nu va agrea niciodată oameni, care în timp ce le vorbesc despre libertate și viață bună, le iau această libertate și dreptul de a trăi decent, în liniște și siguranță. 

Numai în statele cu regim totalitar conducătorii primesc plăcere când toată lumea trăiește în sărăcie și cu frica în sân, fiind nevoiți în public să-și arate “marea dragoste” față de conducătorul lor. 

Nu cred, că împărtășești aceste trăsături umane și că dorești o astfel de viață cetățenilor noștri, care deja au trecut printr-un astfel de regim...", se arată în scrisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării