main logo
7752

Fiul fostului premier Vlad Filat figurează în raportul Kroll 2

Fiul fostului premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, figurează în raportul Kroll 2.

Fiul fostului premier Vlad Filat figurează în raportul Kroll 2Colaj: Stiri.md

În raport se menționează că Luca Filat a cheltuit bani pentru viața de lux cu carduri bancare emise de Ilan Șor, transmite Știri.md cu referire la Point.md.

"Kroll a descoperit informații privind cardurile de credit de la Unibank pe numele lui Tudor Negru. În declarația sa, Ilan Șor a menționat că i-a oferit carduri de credit lui Filat cu un depozit de circa 400 de mii de euro. Potrivit analizei de pe rețelele de socializare, una dintre cardurile de credit emise pe numele lui Tudor Negru a fost folosită de Luca Filat. În urma analizei ulterioare, au fost identificate sume semnificative de bani care au fost cheltuite de pe acest card de credit în diverse locuri, inclusiv Geneva, St Tropez etc.", scrie în document.

Totodată, se menționează că deși fotografiile au fost șterse de pe paginile de socializare ale lui Luca Filat, acestea au fost identificate prin conturile prietenilor săi.

Amintim că în octombrie anul trecut, pe una dintre cele mai scumpe plaje franceze, Nikki Beach Saint Tropez, a fost văzut fiul fostului premier al Moldovei, Luca Filat.

În fotografiile postate pe rețeaua socială Facebook, se putea observa că tânărul, în compania prietenilor săi, varsă cu șampanie, care ar costa 500 de euro sticla.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării