main logo
1402

Fiica lui Ilan Șor, filmată cum recită o poezie despre ororile războiului

Margarita Șor, fiica de 9 ani a liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, rămâne fidelă tradiției de a marca, de fiecare dată, prin cântec și poezie, Ziua Victoriei.

Fiica lui Șor, filmată cum recită o poezie despre ororile războiului

În acest an, Margarita, îmbrăcată în uniformă soldățească, a ales să recite o poezie în care sunt descrise ororile războiului prin prisma unui copil, potrivit TV6.md.

Înregistrarea video în care Margarita recită poezia „Мальчик из села Поповки” /Băiețelul din satul Popovka/ de Samuil Marșak a fost publicată pe Instagram de Sara Șor (Jasmin), soția lui Ilan Șor.

Sara Șor și-a felicitat urmăritorii cu ocazia Zilei Victoriei.

„Fie ca ai noștri copii să nu cunoască grozăviile războiului, dar să nu uite niciodată eroismul străbunilor lor. Cer senin și viitor luminos! #9mai #ZiuaVictoriei”, a scris Sara Șor.

Și familia politică a lui Ilan Șor din Republica Moldova marchează astăzi 76 de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Timp de trei zile consecutiv, la 7, 8 și 9 mai, fiecare veteran din țara noastră a fost felicitat de reprezentanții Partidului „ȘOR”. 

Deputații, aleși locali și membrii ai formațiunii politice au depus de Ziua Victoriei flori la monumentele eroilor căzuți în război.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării