main logo
442

Eugen Sturza: Membrii blocului ACUM șantajează candidații PPEM

Membrii blocului ACUM șantajează candidații Partidului Popular European.

Eugen Sturza: Membrii blocului ACUM șantajează candidații PPEMFoto: tv8.md

Despre aceasta a anunțat ex-ministrul Apărării și președintele interimar al PPEM, Eugen Sturza, transmite Știri.md.

"Noii exponenți ai oligarhiei socialiste, membrii blocului ACUM, șantajează candidații Partidului Popular European. Manipularea și dezinformarea politicienilor iresponsabili din ACUM a ajuns la cote maxime de când au preluat, alături de socialiști, puterea centrală.

Setea de putere îi obligă în continuare să lanseze tot felul de sperietori în teritorii precum că CEC nu va înregistra Partidul Popular European din Moldova, în aceste alegeri, cu speranța că vor reuși să preia și puterea locală, iar dezmățul acumisto-socialist să continue și în localități.

I-am asigurat pe colegii din PPEM că participăm la alegerile locale din 20 octombrie și legea e de partea noastră pentru a fi înregistrați în această bătălie. Mai mult ca atât, calificam acest fapt drept tentativa de fraudare a alegerilor și vom sesiza CEC-ul și observatorii internaționali.

Concurenții noștri arată doar cât sunt de slabi și lași, lansând asemenea falsuri. Convingerea oamenilor că sunteți mai buni se face în dezbateri publice, nu prin distribuire de falsuri și dezinformare. Și am un singur mesaj pentru ei: Pregătiți-vă să luați bătaie...chiar de la cei care până ieri vă susțineau", a declarat Eugen Sturza.

Membrii blocului ACUM deocamdată nu au comentat acuzațiile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării