main logo
556

Doi ani de când Dodon e președinte: Concluziile lui Diacov şi Ghilețchi

Președintele Igor Dodon este văzut ca președinte de partid, dar nu președintele tuturor, cel puțin asta afirmă democratul Dumitrul Diacov și vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi.

Doi ani de când Dodon e președinte: Concluziile lui Diacov şi Ghilețchi

Întrebați cum văd ei activitatea lui Igor Dodon la 2 ani de când este șef de stat, aceștia au spun că pe de o parte regretă că Dodon este președinte, tran.mite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

„Sunt și lucruri bune, dar sunt și chestii care puteau rezolvate puțin altfel. Preşedinţia trebuie să fie mediator în societate, iar Igor Dodon a fost un membru activ de partid care deține și funcția de șef de stat. Dânsul ar trebui să fie nepărtinitor, neutru”, a declarat deputatul democrat Dumitru Diacov.

„Mandatul lui Igor Dodon a fost un mandat de președinte ales direct de către popor. Pe de o parte cred că e bine că totuși am depășit acea criză cu care ne-am cofruntat pe o perioadă îndelungată din cazua acelei erori care s-a strecurat la modificarea Constituției din 2000. Pe de altă parte, regret că Igor Dodon n-a reușit să devină președintele întrgului popor. Asta era misiunea lui. Încă nu se isprăvește cu ea. E destul de afiliat politic. În rest, cred că sunt și anumite lucruri bune pe care a reușit să le facă în acești doi ani de zile ”, a susținut vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi.

În acest sens, Valeriu Ghilețchi i-a sugerat să renunțe la agenda politică a Partidului Socialiștilor și să devină președintele întregului popor.

Amintim că Igor Dodon are doi ani de când este președinte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării