main logo
2672

Dodon: Schimbări în discuții cu Blocul ACUM din câte înțeleg nu au fost

Igor Dodon declară că deocamdată nu sunt „schimbări în discuțiile cu Blocul ACUM” privind moțiunea de cenzură și asumarea de către Guvern a modificării Legii Procuraturii.

Dodon: Schimbări în discuții cu Blocul ACUM din câte înțeleg nu au fostFoto: știri.md

Declarația a fost făcută după vizita, din această dimineață, a șefului statului la sediul PSRM, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Eu, de obicei, în fiecare luni, încerc să fac volanta pe la partid. Înțeleg că astăzi se vor convoca colegii în ședința fracțiunii pentru a decide care sunt scenariile de mai departe. Până ce unele mișcări sau schimbări în discuții cu Blocul ACUM, din câte înțeleg, nu au fost”, a declarat Igor Dodon.

Vineri a avut loc ședința Parlamentului, în care Maia Sandu a prezentat proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură, prin asumare de răspundere din partea Guvernului. Potrivit inițiativei venite de la Guvern, prim-ministrul va preselecta cel puțin doi candidați la funcția de Procuror General și va transmite lista și dosarele acestora Consiliului Superior al Procurorilor.

Ulterior, fracțiunea PSRM a depus o moțiune de cenzură în Parlament, motivând că proiectul de lege prezentat de prim-ministru ar fi neconstituțional.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării