main logo
535

Dodon s-a întâlnit cu Ambasadorul Federației Ruse în Moldova

Susținerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii noii guvernări a Republicii Moldova este un caz excepțional care creează posibilități foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să fie îmbunătățită viața cetățenilor țării noastre.

Dodon s-a întâlnit cu Ambasadorul Federației Ruse în MoldovaFoto: agora.md

Declarația a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în urma unei întrevederi pe care a avut-o cu Ambasadorul Federației Ruse în Moldova, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Am adresat mulțumiri Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară”, a spus Dodon.

Totodată, șeful statului susține că în cadrul întrevederii au fost discutate mai multe aspecte ale cooperării bilaterale:

„Am fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică. În context, am menționat importanța întrevederilor de lucru cu Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, și cu vicepremierul Dmitrii Kozak”.

Întâlnirea dintre cei trei oficiali este preconizată pentru data de 21 iunie, la Minsk.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării