main logo
651

Chirtoacă, despre covorul de flori: Cum e să cheltui într-o zi, bugetul oraşului pentru flori, pentru un an?

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, vine cu detalii referitor la cheltuielile precedente pentru decorul de Paşte, care potrivit lui erau procurate la un preţ mult mai redus.

Dorin Chirtoacă, despre covorul de flori din Scuarul CatedraleiDorin Chirtoacă, despre covorul de flori din Scuarul Catedralei

Totodată, dânsul a menţionat  că primarul interimar, Silvia Radu, a cheltuit pentru covorul de flori întregul buget anual alocat pentru flori în tot oraşul, scrie Unimedia.  

„Gratuit este scump, pentru că două milioane de lei este „ieftin" sau cum este să cheltui intr-o zi, bugetul orasului pentru flori, pentru un an?

În 2017, decorul de Paşte din imagini a fost instalat gratuit. Anul acesta Silvia Radu a spus ca nu îl pune pentru că e scump. Gratuit înseamna scump? Apoi, peste o saptamana chetuie 2 milioane lei pentru un „covoraş" din flori. Acest lucru este ieftin?­­­­­", a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Chirtoacă a declarat că anterior decoruri similare (iepurasi si ouă) erau procurate pentru preţuri de 20-30 de ori mai mici decât covorul din Scuarul Catedralei, iar bugetul pentru flori era de circa 2 milioane, dar pentru un an, nu pentru o zi. Şi nu pentru un singur loc, dar pentru tot orasul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării