main logo
1034

Ce spun miniștrii despre noii colegi de la Sănătate și Agricultură

Nu contează dacă are studii în domeniul medical sau nu, important e să fie un bun manager.

Ce spun miniștrii despre noii colegi de la Sănătate și Agricultură

Asta spun miniștrii despre viitoarea șefă de la sănătate, chiar dacă președintele declară că Silvia Radu nu merită fotoliul pentru că nu cunoaște diferența dintre paracetamol și aspirină, relatează Știri.md cu referire la protv.md.

Victoria Iftodii, Ministrul Justiției: „Este important ca noul ministrul al sănătății să aibă studii în domeniu? Cred că nu. De ce? Pentru că ministrul este o figură politică și trebuie să promoveze politici. Doar politică? Da".

Octavian Armașu, Ministrul Finanțelor: „Este important să fie un manager bun. Legea funcționarului public spune că trebuie să aibă cel puțin 5 ani de lucru în domeniu? Să-i dăm o șansă doamnei să arate capacitățile sale manageriale. Este o decizie bună. Sistemul are nevoie de un om din afară".

Iurie Leancă, Viceprim-ministru pentru integrare europeană: „Miniștri de regulă sunt și politicieni în alte țări. Este important să aibă capacități de manager".

Săptămâna trecută, prim-ministrul Pavel Filip a venit cu ideea de a o propune pe Silvia Radu în funcția de ministru al Sănătății. Acesta a declarat că are încredere în capacitățile sale manageriale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării