main logo
447

Candidatul socialiștilor își propune să facă un audit al tuturor subdiviziunilor Primăriei

Candidatul Partidului Socialiștilor la alegerile noi din Chișinău, Ion Ceban, își propune să înceapă mandatul de primar, dacă va câștiga scrutinul local, cu un audit al tuturor subdiviziunilor Primăriei.

Ceban își propune să facă un audit al tuturor subdiviziunilor PrimărieiCeban își propune să facă un audit al tuturor subdiviziunilor Primăriei

Acest lucru va fi făcut pentru a exclude dublarea funcțiilor, lipsa de competențe, pentru a exclude lipsa de corespundere a persoanei cu funcția. Declarația a fost făcută de Ion Ceban în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Vom face tot posibilul ca acest audit să aibă loc în Consiliul Municipal Chișinău, în subdiviziuni, inclusiv în Primărie. De aici, va fi următorul pas – o nouă structură organizațională funcțională”, a declarat Ion Ceban. Potrivit lui, acest lucru va fi greu de făcut fără majoritatea în CMC și nu va fi realizat într-o perioadă scurtă de timp.

Referindu-se la punctul din programul său electoral legat de harta investițională, Ion Ceban a menționat că trebuie să fie făcută clasificarea proprietăților, elaborarea unei viziuni conceptuale a tuturor proiectelor care sunt necesare municipiului Chișinău. 

„Municipalitatea trebuie să creeze condiții pentru ca să vină investitori, municipalitatea trebuie să-și prezinte prioritățile sale: transport, sfera socială, ocrotirea sănătății, educație, în care domeniu un potențial investitor poate să se implice”, a afirmat candidatul socialiștilor.

Întrebat cum va asigura colaborarea cu CMC, Ion Ceban a afirmat că va veni cu inițiative pentru dezvoltarea municipalității și pentru susținerea chișinăuienilor. 

„Eu vreau să văd consilierul care va vota împotriva sferei sociale, împotriva transparenței, împotriva unui management eficient al orașului”, spune candidatul PSRM. Ion Ceban nu exclude că vor exista asemenea consilieri și că lumea trebuie să-i cunoască.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării