main logo
504

Candidatul Ion Ceban a semnat un angajament public la Chișinău

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a semnat astăzi, 13 septembrie, un angajament public prin care își asumă drept prioritate abordarea și soluționarea problemelor locuitorilor orașului.

Candidatul Ion Ceban a semnat un angajament public la Chișinău

„Primarul trebuie să aibă o atitudine și o înțelegere clară a problemelor actuale ale municipiului Chișinău, dar și a problemelor de perspectivă. O viziune în ansamblu pentru patru, șase, opt, 12 ani și mai mult. Anume această viziune va determina acțiunile pe care le va face primarul”, a declarat candidatul într-o conferință de presă susținută în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Ion Ceban spune că oamenii vor să trăiască bine într-un oraș curat, în care să se simtă în siguranță, să aibă posibilitatea să lucreze în domeniile care le sunt pe plac și să fie remunerați destoinic pentru ceea ce fac. 

Candidatul și-a luat angajamentul să nu abordeze probleme de geopolitică, limbă, istorie și alte subiecte, care nu au tangențe directe cu administrarea problemelor municipiului.

De asemenea, s-a angajat să utilizeze toate instrumentele legale pentru a împiedica adoptarea deciziilor care dăunează intereselor locuitorilor municipiului Chișinău și dezvoltării orașului. 

Ion Ceban a mai anunțat că va folosi toată autoritatea primarului general pentru a împiedica votarea deciziilor „la pachet”. La fel, va îndemna consilierii municipali să examineze minuțios fiecare proiect de pe agendă și să implice în examinare experți din societatea civilă.

Candidatul a mai spus că în zilele următoare va prezenta programul de administrare a municipiului Chișinău, unde se vor regăsi „prioritățile și soluțiile pentru problemele din oraș, probleme serioase, acumulate de-a lungul anilor cât a fost administrat prost”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării