12 octombrie, 21:04
982
1
Avocatul lui Plahotniuc, despre sechestrul pe bunurile din străinătate
12 octombrie, 21:04
982
1

Avocatul fostului lider PD, Lucian Rogac, spune că în ultima perioadă află despre acțiunile Procuraturii din comunicate de presă și discursuri televizate.

„După cum am observat în ultima perioadă de timp, a devenit un sport național pentru Procuratura Generală înfăptuirea actelor de justiție prin comunicate de presă și descursuri televizate.

Noi nu am fost informați despre existența unor astfel de încheieri. Cu atât mai mult, aș vrea să comunic că acum două luni tot a fost publicat un comunicat precum că ar fi fost pus sechestru pe anumite bunuri ale lui Vlad Plahotniuc și nici până în ziua de azi nu am primit încheierile date, nu am făcut cunoștință.

Odată ce nu ne-au fost prezentate, mă uit și eu pe comunicat și tot aștept alt comunicat mai proaspăt”, a declarat Lucian Rogac, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Știri.md amintește că potrivit Procuraturii Generale, vilele lui Plahotniuc din Elveția, Franța și România, dar și 9 apartamente, înregistrate pe numele soției acestuia, vor fi sechestrate.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter