main logo
2179

Andrei Spînu: Voi face parte din echipa electorală PAS la prezidențiale

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spîni, afirmă că va face parte din echipa electorală PAS la alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

Andrei Spînu: Voi face parte din echipa electorală PAS la prezidențialeColaj: Știri.md

În cadrul podcastului „Mai întreb odată”, Andrei Spînu a spus că împreună membrii PAS, dar și alături de unii miniștri, va promova referendumul și pe Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la prezidențiale, transmite Știri.md.

„La aceste alegeri, eu voi face parte din echipa electorală PAS. Eu voi fi implicat în campanie, la fel ca și mulți dintre colegii mei, inclusiv miniștri și îndemn toată societatea să promoveze referendumul. Când va începe acestă campanie, eu fie îmi voi lua concediu, fie mă voi degreva”, a spus șeful MIDR.

Știri.md amintește că alegerile pentru funcția de președinte și referendumul constituțional pentru integrarea europeană a Republicii Moldova vor avea loc în aceeași zi – la 20 octombrie.

Până acum, Comisia Electorală Centrală a înregistrat alte 11 grupuri de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de președinte al Republicii Moldova, iar în proces de examinare se află alte trei demersuri de înregistrare. Actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă constituit de cetățeni pentru susținerea candidatului Valentin Borodachi au fost retrase se solicitanți.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării