29 mai, 2019 18:03
219
0
Alegeri în Găgăuzia: Motivul pentru care un candidat se retrage din cursa electorală
29 mai, 2019 18:03
219
0

Activistul Mihail Vlah se retrage din campania electorală pentru alegerea bașcanului Găgăuziei din motiv că rezultatele scrutinului deja ar fi fraudate, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Foto: ZdG.md

„Eu am luat decizia de a nu participa în această campanie electorală, deoarece viitoarele rezultate ale scrutinului sunt fraudate”, a declarat Vlah, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md.

De asemenea, activistul a îndemnat ceilalți candidați la funcția de bașcan al Găgăuziei, cu excepția Irinei Vlah, să renunțe „la actuala farsă electorală”.

Mihail Vlah a adus și alte acuzații la adresa fostului bașcan al Găgăuziei.

„Ea a prezentat poporului găgăuz noul său program, care este foarte asemănător cu tezele celui de-al 22-lea Congres al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, uitând, desigur, să reamintească argumentele care au împiedicat-o să-și îndeplinească promisiunile date acum patru ani și anume: construcția a 11 fabrici cu capital rusesc, 5 agro complexe, să întoarcă toate atribuțiile autonomiei care au fost furate și să facă o lege privind statutul special al regiunii. De asemenea, a promis că nu va trăi în Chișinău, ci alături de poporul găgăuz”, a mai declarat Vlah.

În textul postării mai este menționat faptul că Irina Vlah va găsi noi scuze pentru a nu îndeplini actualele promisiuni electorale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter