main logo
4144

Ilan Shor şi Jasmin mai vor un copil!

În septembrie 2011, omul de afaceri moldovean, Ilan Shor, s-a căsătorit cu interpreta din Rusia, Jasmin. Nunta, care a avut loc la Palatul Republicii din Chişinău, a fost catalogată de mass-media din Moldova drept nunta anului.

Ilan Shor şi Jasmin mai vor un copil!În septembrie 2011, omul de afaceri moldovean, Ilan Shor, s-a căsătorit cu interpreta din Rusia, Jasmin

Joacă PlayStation cu fiul vitreg. Noul soţ al interpretei, milionarul moldovean născut în Israel, este mai tânăr decât frumoasa lui soţie cu 10 ani, dar pentru cei doi acesta nu a fost un impediment. Pe Jasmin o punea în gardă mai degrabă reacţia fiului ei din prima căsătorie, Mihail (15 ani). Interpreta îşi făcea griji că, din cauza diferenţei de vârstă, Mihail nu-l va considera pe Ilan cap al familiei. „Când l-am văzut pentru prima dată, mi s-a părut un pic cam ciudat. Dar mai târziu mi-a plăcut mult de el. Acum avem interese comune, jucăm împreună PlayStation şi Fifa 12”, a recunoscut Mişa în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Pervyi Klass” de la ORT.

Dragoste la prima vedere

S-au cunoscut în timpul unei serate mondene. „A fost dragoste de la prima vedere tocmai pentru că ea este firească, sinceră, plină de viaţă, iar în ziua de azi aceste calităţi sunt rare”, a recunoscut Ilan, cel care are un business profitabil moştenit de la tatăl său, regretatul Miron Shor.
Pentru a o cuceri pe Jasmin, a curtat-o luni la rând. „Îmi aducea buchete enorme de flori, unul mai deosebit decât altul, dar şi jucării de pluş, care îmi induceau o stare de confort”, spune interpreta. Totuşi, ea a avut nevoie de o perioadă mai lungă pentru a lua decizia de a se recăsători. Nu în zadar se spune că cel se frige cu ciorbă, sufla şi-n iaurt.

Prima căsătorie

Pentru prima dată, Sara Manahimova (numele real al interpretei) s-a căsătorit la vârsta de 19 ani. Nunta sa cu fostul soţ, Veaceslav Semenduev, care pe atunci avea 36 de ani şi era deja milionar, a fost stabilită din timp de părinţi, iar Jasmin spune că nu l-a iubit niciodată pe tatăl copilului său, iar chinurile şi umilinţele le-a răbdat doar de dragul părinţilor.
Presa din Rusia a scris de nenumărate ori că fostul soţ a bătut-o şi a umilit-o. În 2006, acesta a băgat-o în spital cu nasul rupt şi traume cerebrale.
A urmat divorţul, în urma căruia oligarhul a devenit mai sărac cu 1,5 milioane de dolari.
Experţii în domeniul muzicii afirmă că fără Semenduev, nu ar fi existat Jasmin. „Primul ei soţ a investit sume enorme pentru a o face celebră pe Sara – suma variază între 5 şi 10 milioane de dolari”.

PR contra investiţie?

Şi în timp ce unii consideră că Jasmin şi-a găsit, în sfârşit, sufletul pereche, alţii au o altă părere şi se întreabă dacă e întâmplător faptul că alesul are un cont bancar deloc neglijabil. „Soţul interpretei are nevoie de PR. Căsătoria cu Jasmin îl va ajuta în acest sens, iar milioanele omului de afaceri fi investite în Jasmin pentru ca acesta apoi să-şi recapete investiţia, facându-şi un nume pe spatele ei”.
Şi cântăreaţa a turnat gaz pe foc când, recent, în cadrul unui interviu acordat a declarat amuzată că, pentru a ajunge ca Jasmin, o femeie trebuie „să fie căsătorită cu soțul meu”.

Au o fetiţă

În luna februarie, Ilan şi Jasmin au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au numit-o Margarita, în cinstea mamei interpretei. „Cred că peste un an sau doi numărul membrilor familiei noastre va creşte din nou. Dacă vom avea un fiu, îl vom numi Miron, ca pe tatăl meu”, spune oligarhul moldovean.

Se văd doar în week-end

Ea locuieşte la Moscova, el – la Chişinău. Ilan nu poate să-şi lase businessul, iar Jasmin trebuie să-şi continue cariera muzicală. Cei doi se văd doar în weekenduri, dar nu se plâng. „Când ne întâlnim, de fiecare dată e ca prima dată”, a declarat proaspătul tătic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării