main logo
8580

Svetlana Sainsus e însărcinată: Nu ne mai putem ascunde

Cofondatoarea proiectului Caritate.md, Svetlana Sainsus, va deveni în curând mămică.

Svetlana Sainsus e însărcinată: Nu ne mai putem ascundeFoto: shok.md

Mărturisirea a fost făcută pe o rețea de socializare de către Svetlana, la care a atașat și niște poze cu burtica, transmite Știri.md.

„Dragii mei, după ultima postare primesc mesajele voastre calde, suntem deja măricei și ne-ați observat. Nu ne mai putem ascunde. Vă mulțumesc enorm tuturor pentru felicitări. 

Atunci când pare că Dumnezeu îți ia ceva, de fapt, El îți dă în schimb mult mai mult... știe ce face, când și de ce. Atunci când medicii îți taie aripile și speranțele, El ți le dăruie și te face să înțelegi că există minuni. 

Poate din acest motiv am ales și îmi dedic viața salvând oameni, copii cărora nu li s-a dat nicio șansă ...pentru că din propria experiență știu și vreau ca fiecare din noi să țină minte acest lucru important - nimeni, nici cel mai renumit medic nu poate spune ce șansă are omul la viață, sau va avea el sau nu copii, nimeni nu are dreptul să ne taie visele! 

Doar Dumnezeu știe și el decide pentru toți. Mereu am crezut în ciuda tuturor "diagnosticurilor" că voi avea copii, îi vedeam imaginar cum arată, le simțeam mirosul, le auzeam glasul, am crezut și Dumnezeu mi-a demonstrat că nu în zadar. 

Vă cuprind cu drag. Visele se împlinesc atunci când cu adevărat crezi în ele”, a scris Sainsus pe o rețea de socializare.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, tree, shoes and outdoor

Image may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 1 person, smiling, standing, tree, outdoor and nature

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării