main logo
551

Săptămâna modei de la New York: Michael Kors, inspiraţie din cultura surf. Rihanna, creatoare de lenjerie

Creatorul de modă american Michael Kors a prezentat miercuri în ultima zi a Săptămânii modei de la New York propunerea sa pentru primavară/vară 2019 - o colecţie foarte tânără marcată de "cultura surf", în timp ce cântăreaţa Rihanna şi-a făcut debutul ca designer de lenjerie intimă.

Săptămâna modei de la New York: Rihanna, creatoare de lenjerie

Michael Kors a prezentat rochii, fuste şi pantalonii în culori intense verde lime, galben şi roz fucsia, cu o preferinţă pentru imprimeurile florale pe care le-a accesorizat cu sandale cu platformă şi genţi de plajă din rafie, relatează Știri.md cu referire la agerpres.ro.

S-a evidenţiat şi jerseul din bumbac pentru fustele şi rochiile până la jumătatea piciorului, sau împletiturile pentru pulovere şi berete stil anii 90, care au completat look-ul Kors. Designerul american a folosit culori mai pastelate, verde şi roz pal, dar şi bronzul auriu la rochiile mini, cu sau fără mâneci, la jachetele trei sferturi şi la pantalonii ultra-scurţi purtaţi cu blaizere.

Michael Kors a propus şi o întoarcere la pantalonii evazaţi şi la cei stil militar cu buzunare mari aplicate, care nu lipseau din dulapul adolescenţilor în anii 90. Asemeni altor designeri care şi-au prezentat colecţiile săptămâna aceasta, el a optat şi pentru franjuri, mai ales pentru genţile din piele întoarsă.

Pentru bărbaţi s-au remarcat pantalonii foarte scurţi, cu imprimeuri florale, dar şi în versiune alb şi negru, hanoracele în nuanţe de gri, iar pentru seară costumele în carouri vichy, cu un rucsac din piele ca accesoriu.

Au defilat top-modelele Gigi y Bella Hadid, Mayowa Nichols, Joan Smalls şi cunoscutul manechin pentru talii mari Ashley Graham, prezentă pentru prima oară la New York Fashion Week. Au asistat la show actriţele Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones şi fiica sa, Carys Zeta Douglas, Iman, Rose Byrne, precum actriţa de comedie a momentului Tifanny Haddish.

Cântăreaţa pop Rihanna a încheiat Săptămâna modei de la New York cu o colecţie originală şi senzuală a firmei sale de lenjerie intimă, Savage X Fenty, destinată tuturor femeilor indiferent de talie. Evenimentul s-a desfăşurat într-o clădire din Brooklyn, în premieră pentru Săptămâna modei şi s-a remarcat prin participarea a numeroşi dansatori profesionişti.

Defilarea a început într-o obscuritate studiată, dar cu trecerea timpului, lumina a inundat podiumul unde spectatorii au putut admira un scenariu similar unei oaze, pline de plante, flori şi surse de apă. S-au remarcat manechinele cu forme voluptoase care au purtat lenjerie din două sau dintr-o singură piesă.

Printre culori s-au evidenţiat nuanţele de maro-cafea, rozul prăfuit, griul argintiu şi negrul clasic pentru piese îndrăzneţe precum sutienul fără bretele cu cupă tare şi bikinii cu talie înaltă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării