17 633
8
Prima apariție împreună: Anastasia Fotachi, în brațele milionarului Gabriel Stati
17 633
8

S-a confirmat! Modelul Anastasia Fotachi se iubește platonic cu Gabriel Stati. În luna dragostei, cei doi și-au organizat o escapadă de neuitat în Barcelona.

Prima apariție împreună: Anastasia Fotachi în brațele lui Gabriel Stati

Anastasia Fotachi și milionarul Gabriel Stati nu se mai ascund de ochii lumii, dimpotrivă, cei doi deja au început să se afișeze împreună. 

De curând, ei au mers într-o călătorie, în Barcelona, și se pare că petrec timpul nemaipomenit de bine, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Modelul posta o mulțime de fotografii din vacanță, în schimb, nu arăta împreună cu cine e. Recent însă aceștia au prins la curaj și au decis să nu se mai ascundă. Anastasia a publicat o fotografie în care apare în brațele iubitului său, afaceristul Gabriel Stati.

În imagine tinerii par mai fericiți ca niciodată, iar ipostazele în care au apărut confirmă acest lucru. Anastasia îl privește seducător pe bărbat, iar Gabriel, în schimb, a cuprins-o strâns.

Amintim că Anastasia Fotachi are 23 de ani, iar omul de afaceri, Gabriel Stati, are 42 de ani. Milionarul a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica lui Dumitru Diacov. Cei doi au împreună 3 copii.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter