main logo
665

Prezentatoarea TV Stela Mikșanski nu renunță la înot nici în a noua lună de sarcină

Mai e un pic până își va aduce pe lume fetița. Stela Mikșanski se bucură din plin de ultima lună de sarcină, fiind o graviduță extrem de energică și activă ce are mare grijă de felul în care arată și cum se simte.

Stela Mikșanski nu renunță la înot nici în a noua lună de sarcinăPrezentatoarea TV Stela Mikșanski nu renunță la înot nici în a noua lună de sarcină.

Mersul pe jos, înotul și exercițiile ușoare de extindere se consideră cele mai bune opțiuni pentru o gravidă aflată în ultimul trimestru de sarcină, iar viitoarea mămică este conștientă de faptul că sportul aduce beneficii. Stela nu își neglijează corpul și merge cu regularitate la piscină. Echipa emisiunii „O nouă zi”, de la Canal 2, a însoțit-o pe Stela la o lecție de înot.

 Stela practică înotul de aproape un an, iar sarcina nu a făcut-o să renunțe la exercițiile în apă, aceasta e în ultima săptămână de sarcină, dar afișează o condiție fizică de zile mari. Prezentatoarea TV spune că înotul a ajută la eliberarea presiunii resimțite la nivelul coloanei vertebrale și îi face sarcina mai ușoară, scrie unica.md.

Cu doar câteva zile înainte să își aducă pe lume fetița, Stela Mikșanski, împreună cu fotografa sa, Olga Scorpan, a realizat o ședință foto deosebită într-o livadă cu piersici înfloriți.

 

 

 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării