main logo
586

Leonardo DiCaprio, în tandrețuri cu noua iubită la festivalul Coachella

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood are o nouă iubită şi pare îndrăgostit lulea. Nu e vreun îngeraş Victoria’S Secret, ci fiica vitregă a legendarului Al Pacino, o tinerică de 20 de ani, care arată la spectaculos.

Zvonurile despre o posibilă relaţie între Leonardo DiCaprio (43 de ani) şi Camila Morrone (20 de ani) au apărut la sfârşitul anului 2017, atunci când tânăra a fost fotografiată ieşind seara din vila actorului, scrie click.ro.

camilla leo dicaprio relatie

Se pare că cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar starul de la Hollywood a început să-şi scoată iubita în lume.

Leo şi Camilla au fost fotografiaţi zilele trecute la festivalul Coachella. Deşi a încercat să se ascundă sub şapcă, glugă şi ochelari, Leo DiCaprio tot a fost reperat în mulţime.

camilla leo dicaprio relatie

Actorul şi frumoasa Camila au venit şi au plecat împreună, iar în timpul festivalului au stat îmbrăţişaţi şi chiar s-au sărutat.

Camila Morrone s-a născut în Argentina, este actriță și model și a apărut și pe coperta Revistei Vogue Turcia. Se pare că frumusețea a moștenit-o de la mama ei, Lucila, care are o relație cu Al Pacino de aproximativ 10 ani.

camilla leo dicaprio relatie

Tânăra a debutat anul trecut în cinematografie, în filmul “Bukowski”, iar acum a fost cooptată în “Death Wish”, un film produs de Bruce Willis.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării