main logo
542

Lady Gaga îşi reia la Barcelona turneul european suspendat din cauza durerilor puternice provocate de fibromialgia

Lady Gaga îşi reia duminică 14 ianuarie la Barcelona turneul său european, pe care a fost nevoită să-l întrerupă din cauza durerilor puternice provocate de fibromialgia de care suferă, relatează vineri EFE.

Lady Gaga îşi reia la Barcelona turneul european suspendatLady Gaga îşi reia la Barcelona turneul european suspendat

Diva americană a provocat o amplă vâltoare în august când fanii săi au campat în faţa complexului Palau Sant Jordi pentru a fi primii care să intre la concert, în cele din urmă anulat. Fanii au format acum din nou o coadă uriaşă pentru a-şi asigura cele mai bune locuri la concertele care vor avea loc pe 14 şi 16 ianuarie la Barcelona, scrie agerpres.ro.

Pe reţelele de socializare "micii monştri", cum îi numeşte Lady Gaga pe fanii săi, au postat sosirea pe aeroportul din Barcelona a divei pop, îmbrăcată într-o provocatoare rochie roz.

Live Nation, compania promotoare a concertului, a declarat pentru EFE că este un lucru obişnuit ca echipa tehnică şi artista însăşi să ajungă cu două sau trei zile înainte în oraşele în care urmează să concerteze pentru a face repetiţii.

Rezultatul acestor repetiţii se va putea vedea duminică când va fi reluat turneul 'Joanne World Tour', cu o Lady Gaga complet recuperată, potrivit Live Nation. După Barcelona, artista va susţine alte 16 concerte în diferite localităţi din Europa, urmând ca turneul să se încheie la 23 februarie la Berlin (Germania).

Lady Gaga va interpreta aproape toate piesele de pe noul său album 'Joanne', alături de hiturile care au făcut celebră, precum 'Poker Face', 'Bad Romance', 'Born This Way' şi 'Aplause'.

Toate într-un decor spectaculos, cu un ecran uriaş suspendat deasupra scenei, platforme care se ridică, pasarele coborând din tavan şi o a doua scenă dedicată pianului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării