main logo
1019

Cum arată Xenia Deli și fetița ei într-o ședință foto în stil oriental

Modelul și-a organizat împreună cu micuța ei o ședință foto specială. Acestea au îmbrăcat straie tradiționale arăbești și au purtat pe cap coroane.

Cum arată Xenia Deli și fetița ei într-o ședință foto în stil orientalCum arată Xenia Deli și fetița ei într-o ședință foto în stil oriental

Moldoveanca a postat câteva fotografii de la ședința foto în stil oriental, pe care a avut-o alături de soțul și fetița ei, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

În imagini apare doar modelul și Anastasia. Cele două au purtat haine tradiționale, iar pe cap și-au pus câte o coroană, exact ca niște prințese. „Fericirea nu constă în lucruri, fericirea ești tu!”, a scris basarabeanca în dreptul pozelor. 

Xenia Deli a evitat să arate chipul copilului ei, astfel a blurat fața acesteia. Internauții au rămas dezamăgiți și nedumeriți de acest gest. Aceștia i-au reproșat de ce a procedat așa și nu a pus pe fața fetiței un emoticon, căci fotografiile arată inestetic după părerea lor. 

Modelul a venit cu o replică pe măsură: „Fac asta din cauza voastră, a celor răi de gură”.

Pozele de pe Instagram ale Xeniei reprezintă și o sursă de inspirație pentru mămicile care sunt în pană de idei atunci când trebuie să-și îmbrace copilașii. Modelul postează din ce în ce mai multe fotografii cu fetița sa, care se pare că îi seamănă leit, la cât de cochetă este. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării