main logo
8187

Bătaia de la concertul lui Carla’s Dreams din Chicago. Ce spun martorii

Un martor susține că moldovenii s-au bătut la concertul lui Carla’s Dreams din Chicago, deoarece un tânăr a ieșit pe scenă ca să danseze.

Bătaia de la concertul lui Carla’s Dreams din Chicago. Ce spun martorii

Conform celor relatate, paza s-ar fi comportat agresiv cu el, iar alți conaționali i-au sărit în ajutor, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Pe scenă a ieșit un băiat care a început sa danseze și paza a ieșit să îl dea jos. Paza poate a fost prea agresivă și de asta au ieșit alți moldoveni, ca să sară în apărare”, a declarat unul dintre spectatori pentru ProTV.

Totuși, nu este clar când s-a produs incidentul, în timp ce artiștii cântau sau după plecarea lor. Mai mulți moldoveni care au asistat la eveniment afirmă că le-a plăcut concertul, în pofida incidentului, iar distracția a continuat și după plecarea trupei, însă un grup de bărbați ar fi servit alcool și „a luat-o razna” după închiderea sălii, fiind necesară implicarea serviciului de securitate.

„Lumea care s-a bătut pe scenă, au fost moldoveni de-ai noștri, care au consumat foarte mult alcool, și nu are nicio legătură cu concertul, sunetul, trupa sau organizatorii”, susține un alt martor.

Carla’s Dreams a susținut vineri, 1 decembrie, un concert la Chicago. Artiștii au fost huiduiți de fani și au primit gesturi obscene, deoarece concertul ar fi început cu trei ore mai târziu decât era preconizat. Organizatorii au transmis un mesaj în care au precizat că s-a produs o confuzie referitoare la ora evenimentului. Conform lor, s-a anunțat oficial că trupa va ieși pe scenă la 21:30, iar de la 19:00 vor cânta muzicieni locali, saxobeat show și DJ.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării