main logo
705

Acuzații pentru Prințul Harry și Meghan Markle: Au trădat încrederea reginei

Prințul Harry și Meghan Markle sunt acuzați că au „trădat” încrederea regretatei reginei Elisabeta a II-a.

Acuzații pentru Prințul Harry și Meghan: Au trădat încrederea reginei

Ducii de Sussex sunt acuzați că au trădat încrederea fostului monarh britanic în momentul în care au decis să realizeze documentarul Netflix „Harry & Meghan”. Potrivit unui expert regal, ei nu au onorat, astfel, o înțelegere pe care au făcut-o cu regina Elisabeta a II-a în ianuarie 2020. În urma acelei întâlniri, ducii de Sussex au susținut că în „tot ceea ce vor face” vor continua să „susțină valorile Majestății Sale”, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

„Harry, Meghan și Archie vor continua să fie membri iubiți ai familiei mele. Este dorința întregii familii ca înțelegerea făcută astăzi să le permită să își construiască o viață fericită și liniștită”, se arăta atunci în comunicatul Palatului Buckingham.

„Oricare ar fi presupusele lor nemulțumiri, felul în care Harry și Meghan s-au comportat reprezintă o trădare a moștenirii reginei. Au acționat într-un mod complet inacceptabil în pofida încercărilor regretatei regine și a tatălui lui de a menține pacea”, a afirmat Phil Dampier citat de Mirror.co.uk. Declarațiile expertului regal au fost făcute cu puțin timp înainte de lansarea documentarului „Harry & Meghan”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării