main logo
614

Un român beat a reușit să întârzie avionul Londra-București

De frica zborului, cel puţin asta spune românul beat criţă, s-a îmbătat pentru a-şi fac curaj să urce în avion.

Un român beat a reușit să întârzie avionul Londra-București

Cursa în care se afla personajul „ supărat pe viaţă” a avut o întârziere de câteva zeci de minute iar scandalul a luat proporţii până când a fost necesară intervenţia poliţiei, transmite Știri.md cu referire la evz.ro.

Românul „de poveste” avea bilet pentru cursa Londra - București de vineri. Șefa echipajului, româncă și ea, i-a explicat că nu poate călători în această stare. 

Atunci, bărbatul s-a enervat și a devenit agresiv verbal. A înjurat-o pe femeie și chiar a amenințat-o cu moartea. Un pasager a filmat întreaga scenă și a postat-o pe youtube.

Pasagerii, potrivit realitatea.net, care au fost martori la această scenă au povestit că bărbatul le-ar fi spus că a băut ca să-şi facă „niţel curaj”, fiindcă îi era frică de zbor. 

El a adăugat că nu poate renunţa la cursa respectivă pentru că trebuie să ajungă la o "pomană de şapte ani”. Dar s-a încurcat în detalii. 

Ba spunea că e vorba despre fiica sa, ba despre soţie, ba despre mamă. La un moment dat, se aude şi vocea căpitanului aeronavei. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal în Anglia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării