main logo
741

Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unui român

Un avion care zbura de la Londra spre București a aterizat de urgență, joi seară, pe aeroportul din Frankfurt, după ce un pasager a făcut scandal.

Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unui român

A urlat, a amenințat și a jignit echipajul până când a fost încătușat. Scenele au fost filmate de călătorii nevoiți să rămână peste noapte la Frankfurt. Toți ajung acasă vineri seară, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Scandalul de la bordul avionului companiei Wizzair a început joi seară, după ora 23.00, când averonava ajunsese la jumătatea distanţei dintre Londra şi Bucureşti.

„OK, în regulă, o să mă aşez. Dar să nu uitaţi despre asta, da?!”

Pasagerii spun că doi bărbaţi, care erau împreună, au avut la un moment dat un comportament ciudat. Unuia i s-a făcut rău şi a leşinat, celălalt a început să se certe cu echipajul de la bord.

Membrii echipajului au fost nevoiţi să-i pună cătuşele. Asta l-a înfuriat mai tare pe călătorul recalcitrant.

„- Este ilegal să-mi...
- Din păcate noi nu mai putem, poliţia o să desfacă”.

Adică poliţia din Frankfurt, unde a fost nevoit să aterizeze avionul companiei Wizzair. Cu mâinile legate, pasagerul nu a contenit cu ameninţările la adresa membrilor echipajului.

„O să mă prezint împotriva ta şi o să-mi dau toţi banii pe care îi am şi, crede-mă, nu sunt atât de amărât”.

Apoi s-a certat şi cu alţi pasageri, care susţin că bărbatul ar fi fost sub influenţa unor droguri.

Pasageră: „Era foarte, foarte violent şi se comporta foarte urât cu membrii echipajului. Au existat înjurături, a existat un limbaj foarte urât, nişte gesturi foarte urâte, nişte acţiuni foarte urâte”.

Pasagerul problemă le-a declarat oficialilor germani că este rezident în Islanda şi nu a opus rezistenţă.

„Dar nu pot să fac nimic”.

Momentul în care a fost escortat afară din avion a fost întâmpinat cu aplauze de pasageri. Şi celălalt pasager a fost coborât pentru a primi ajutor medical.

După două ore de stat pe aeroportul din Frankfurt, pasagerii au fost debarcaţi şi anunţaţi că nu mai pot zbura spre Bucureşti. Au fost transportaţi la un hotel, unde au stat peste noapte. Pasagerul scandalagiu a rămas în custodia poliţiei din Germania.

Şi pasagerii cursei TAROM Beirut-București au avut necazuri vineri dimineaţă. Din cauza defectării avionului, ei nu au mai plecat spre România. Cei 116 călători au fost cazaţi la hotel, unde vor sta până când compania va stabili dacă trimite un alt avion după ei sau dacă va încerca să îl repare pe cel defect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării