506
0
Ultimele mesaje ale membrilor familiei de mormoni ucisă de traficanți în Mexic
506
0

Mesaje vocale disperate trimise de membrii familiei victimelor masacrului din Mexic la câteva ore după atac au fost publicate de CNN.

Foto: stirileprotv.ro

Victimele erau membri ai unei familii extinse, dintr-o comunitate mormonă, cu rădăcini în Statele Unite - dar stabilită în Mexic acum câteva decenii. 

Aveau dubla cetăţenie americană şi mexicană, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

“Dumnezeule, rugați-vă cu toții. Mașina mamei mele a fost aruncată în aer lângă deal. Vă rog să vă rugați cu toții”, este unul dintre mesajele vocale transmise de Kendra Lee Miller pe un grup de WhatsApp în care se aflau rudele sale.

Un grup de trei mame şi cei 14 copii ai lor porniseră, într-un convoi de maşini, din localitatea Bavispe, în statul Sonora spre statul vecin Chihuahua. Unii plecaseră spre o nuntă, alţii mergeau mai departe, spre Arizona, spun rudele din America. S-au hotărât să călătorească împreună din raţiuni de securitate. Însă, tocmai acest mod de deplasare le-a fost fatal.

Confundând probabil identitatea celor aflaţi în maşini, un grup de indivizi înarmaţi au atacat convoiul. 9 oameni au fost ucişi.

“Nita și copiii ei au dispărut. Au ars în interiorul mașinii. Unchiul Jeffrey a verificat, a numărat cinci cadavre. Oasele lor sunt calcina, trupurile lor sunt făcute scrum. Dumnezeule, rugați-vă pentru noi toți”, a spus continuat ea.

“Mătușa Dawna și majoritatea copiilor ei, Nita cu cei doi copii mari și gemenii și Christina cu bebelușul ei...Nu am mai auzit nimic despre ei”, a mai spus Kendra Miller într-un mesaj pe WhatsApp.

“Continuați să vă rugați. Mai au cinci copii care se ascund în tufișuri. Devin a venit pe jos acasă”, a mai spus Miller într-un alt mesaj audio.

Copilul de 13 ani, supraviețuitor al atacului sângeros, a mers 23 de kilometri pentru a căuta ajutoare.

Nouă cetăţeni americani, trei femei şi şase copii, dintr-o comunitate mormonă, au fost ucişi într-un atac armat în Mexic.

Sunt victimele cartelurilor drogului, spun autorităţile. Însă anchetatorii presupun că toţi aceşti oameni - care nu aveau nimic de-a face cu traficanţii, au fost omorâţi ... din greşeală. Atacatorii le-ar fi confundat identitatea! Deocamdată poliția mexicană a arestat un suspect.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter