main logo
374

Trump ar fi insultat o jurnalistă la Casa Albă: Nu gândești

Mai multe publicații americane precum Politico sau USA Today susțin că președintele Donald Trump ar fi insultat o jurnalistă acreditată la Casa Albă în timpul conferinței de presă care a avut loc luni.

Trump ar fi insultat o jurnalistă la Casa Albă: Nu gândeștiTrump ar fi insultat o jurnalistă la Casa Albă: Nu gândești

Jurnalista se numește Cecilia Vega și este reporter la ABC News, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

După ce președintele Donald Trump i-a făcut semn că poate pune întrebări, acesta a adăugat imediat: ”Este șocată că am ales-o pe ea. E în stare de șoc”, a spus Trump, după care a zâmbit ironic.

”Nu sunt”, a răspuns jurnalista, ridicându-se de pe scaun. ”Mulțumesc, domnule președinte”, a mai spus ea.

Însă este posibil ca Trump să fi înțeles ”thinking” (”gândind”) în loc de ”thank you”(”mulțumesc”), astfel că a răspuns cu un atac neașteptat: ”Știu că tu nu gândești. Niciodată nu faci asta” - a spus Donald Trump, spre stupefacția celor prezenți la conferința de presă.

Potrivit USA Today, un transcript al acestei discuții, furnizat de Casa Albă, susține că Trump ar fi spus ”nu-mi mulțumești” (”not thanking”), după ce jurnalista a spus ”Thank you”.

”Poftim?” - a spus Vega. ”Nimic, continuă. Continuă!” - a spus și Trump.

Vega a pus o întrebare despre ancheta FBI asupra candidatului lui Trump la Curtea Supremă, Brett Kavanaugh, care este implicat într-un scandal, însă președintele SUA a refuzat să răspundă.

La fel de agresiv s-a purtat și cu corespondentul CNN Kaitlan Collins, la aceeași conferință de presă, la care a strigat de mai multe ori ”Nu face asta!”. Jurnalista a insistat să pună o întrebare tot despre scandalul Kavanaugh, la care Trump a refuzat din nou să răspundă, susținând că singurul subiect îl reprezintă cel legat de schimburi comerciale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării