main logo
554

Trei suspecți, reținuți pentru furtul de 700 kg de aur în Sao Paolo

Poliţia braziliană a anunţat luni că a arestat trei persoane suspectate că au fost implicate vineri în furtul a 718,9 kg de aur din aeroportul internaţional din Sao Paulo, un jaf spectaculos care a şocat întreaga Brazilie.

3 suspecți, reținuți pentru furtul de 700 kg de aur în Sao PaoloFoto: newsx.com

Doi indivizi au fost reţinuţi în timpul weekendului şi un al treilea în noaptea de duminică spre luni, "în posesia unei muniţii de un calibru cu utilizare restrânsă", a precizat poliţia din Sao Paulo, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Potrivit presei locale, una dintre persoanele arestate este un angajat al aeroportului care spune că a acţionat sub presiune, pentru că familia sa a fost răpită.

Vineri, opt persoane puternic înarmate au intrat în zona de încărcare a mărfurilor de pe aeroport, la bordul a două false maşini de poliţie, respectiv două camionete modificate pentru a arăta ca autoturismele oamenilor legii.

Ei au reuşit să plece cu prada în mai puţin de trei minute, fără a trage niciun glonte.

Cu o valoare estimată de 110 de milioane de reali (circa 26 de milioane de euro), aurul, care fusese adus pe aeroport de compania de transport de fonduri Brink's, nu a fost găsit încă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării