main logo
506

Tatăl lui Meghan: Harry, promite-mi că nu vei ridica mâna asupra fiicei mele

Nu a participat la nunta regală și a pus-o pe Meghan Markle într-o postură incomodă când s-a aflat că a făcut o înțelegere cu paparazzi pentru a-și „reabilita imaginea publică”.

Tatăl lui Meghan: Harry, promite că nu vei ridica mâna asupra fiicei

Thomas Markle, tatăl noii Ducese, a rupt tăcerea și a oferit explicațiile publice pe care toată lumea le aștepta, transmite Ştiri.md cu referire la Okmagazine.ro.

Înainte cu câteva zile ca Meghan Markle să se căsătorească cu Prințul Harry, tatăl ei cauza vâlvă în presa britanică. Thomas Markle aranjase ca un paparazzo să-l urmărească pas cu pas, într-o încercare disperată de a-și ”reabilita imaginea” și pentru a se face demn de tatăl unei Ducese. Acum, la o lună de la nunta regală, Thomas a colaborat din nou cu presa pentru a face lumină în cazul unor acuzații ce-l privesc și pentru a comenta public tot ce a trăit în ziua cea mai importantă din viața fiicei lui.

Vizibil emoționant, Thomas Markle a intrat în transmisiune directă în emisiunea „Good Morning Britain”, pentru a vorbi despre drama trăită în ziua nunții fiicei sale, când nu a putut s-o conducă spre altar, din cauza unui infarct suferit cu câteva zile înainte. Bărbatul de 73 de ani a povestit că a simțit gelozie și, deopotrivă, recunoștință vizavi de prințul Charles, care a sfârșit prin a o conduce pe Meghan la altar în ziua cea mare.

El a mai precizat și că a trăit momentul la o intensitate mare, urmărind-o cu emoție, din fața televizorului, pe fiica sa cum avansa spre altar pentru a deveni soția Prințului Harry. ”A fost frumoasă. Am plâns când am văzut-o. Am fost foarte mândru și am trăit cel mai bun moment din viața mea. Toată lumea se uita la fiica mea”, a declarat, în direct, Thomas Markle.

Tatăl lui Meghan Markle și-a amintit și momentul în care Prințul Harry i-a cerut mâna fiicei lui. Bărbatul a relatat că s-a întâmplat prin telefon: ”Meghan mi-a spus prima oară (n.r. că s-au logodit. La puțin timp după, Harry m-a sunat, era cu Meghan, și mi-a cerut mâna ei. Iar eu i-am spus: <> ”.

Thomas a povestit și că s-a simțit extrem de rușinat de faptul că a colaborat cu un paparazzo, într-un moment în care era mai bine să fie discret. El a mărturisit că i-a cerut scuze lui Meghan și lui Harry, și că regretă și-n acest moment tot ce s-a întâmplat. Cu vocea scăzută, Thomas a declarat că e cea mai mare tristețe a vieții sale că n-a participat la nunta fiicei lui. ”Sunt o notă de subsol în istorie, în loc să fi fost cel care a condus-o la altar pe fiica mea”, a mărturisit Thomas Markle Senior.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării