main logo
351

Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece noaptea dinaintea nunții în hoteluri diferite

Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece noaptea dinaintea nunții în hoteluri diferite, a anunțat Palatul Kensington, care adaugă că acestea vor fi amândouă situate în apropiere de palatul Windsor unde va avea loc ceremonia nupțială.

Unde vor petrece noaptea dinaintea nunții Prințul Harry și Meghan MarkleUnde vor petrece noaptea dinaintea nunții Prințul Harry și Meghan Markle

“Prinţul Harry va fi cazat la Coworth Park – Dorchester Collection. Alteţa sa regală va fi însoţită de cavalerul de onoare, ducele de Cambridge”, a anunțat Palatul Keendington pe Twitter, scrie libertatea.ro.

Referitor la viitoare amireasă, comunicatul anunță că aceasta va sta împreună cu mama sa la un alt hotel. “Dna Markle, însoţită de mama ei, dna Doria Ragland, vor sta împreună la hotelul National Trust’s Cliveden House, de pe domeniul Cliveden”.

În același anunț se arată faptul că cei doi proaspeţi soţi vor participa pe 22 mai, în grădinile din Palatul Buckingham, la sărbătorirea aniversării vârstei de 70 de către prinţul moştenitor Charles, a mai precizat Palatul Kensington

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor. Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării