main logo
1961

Primele imagini cu șoferul camionului morții. Ce imagini posta pe Instagram

Mo Robinson este tânărul nord-irlandez acuzat de moartea a 39 de persoane, după ce trupurile acestora au fost găsite într-un camion frigorific, în Parcul Industrial Waterglade din Grays, la est de Londra.

Primele imagini cu șoferul camionului morții. Ce imagini publica

Mo Robinson, în vârstă de 25 de ani, originar din orașul Portadown, din Irlanda de Nord, a fost arestat imediat după descoperirea macabră, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Șoferul posta pe Instagram numeroase imagini cu camionul Scania pe care îl șofa, dar și cu alte camioane.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care camionul condus de Robinson intră în parcul industrial din apropiere de Londra, în miez de noapte.

Cadavrele a 39 de persoane au fost descoperite în noaptea de marţi spre miercuri într-un tir frigorific, la est de Londra, în Essex.

Conform unor versiuni diferite ale poliţiei, camionul ar fi venit din Bulgaria şi ar fi intrat sâmbătă în Marea Britanie pe la Holyhead, în Ţara Galilor, sau prin portul Purfleet, venind dinspre Zeebrugge (Belgia). 

Potrivit RTE News, citat de heavy.com, camionul este înregistrat la o companie cu sediul în Varna, Bulgaria, care este deținută de o femeie, cetățean irlandez. 

39 de cadavre descoperite într-un camion

Cele 39 de cadavre (38 de adulţi şi un adolescent) au fost găsite într-un parc industrial din localitatea Grays, la est de Londra.

Condiţiile în care au fost găsite aceste persoane sunt ″absolut înfiorătoare″⁣, a declarat un reprezentant al Asociaţiei Transportului Rutier. 

Camerele frigorifice ″⁣sunt obscure (...) şi temperaturile ajung acolo la minus 25 de grade dacă transportă produse congelate″⁣, ceea ce face ca un om să moară foarte rapid într-un asemenea spaţiu, explică acesta.

Întrebat despre ruta pe care ar fi putut s-o urmeze camionul înainte de a ajunge în Marea Britanie, el a răspuns că este posibil ca acel camion să fi venit cu feribotul de la Cherbourg (Franţa) până la Rosslare (Irlanda), apoi pe şosea până la Dublin, de unde să se fi îmbarcat pe un alt feribot până la Holyhead (Ţara Galilor) şi mai departe să fi ajuns tot pe şosea până în comitatul Kent.

În opinia lui Richard Burnett, şoferul ar fi ales această rută ocolitoare pentru că Cherbourg este un port cu volume mici de trafic şi unde probabil controalele de securitate nu sunt la fel de riguroase ca la Coquelles sau Dover, unde în plus există şi aparate care detectează bătăi ale inimii şi se folosesc câini dresaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării