main logo
868

Polițiștii i-au săltat unui român bolizii de 100.000 de euro din curte

Un bărbat din Alba Iulia, România a rămas fără două mașini de lux pe care a încercat să le ascundă pentru a nu mai plăti ratele pentru acestea.

Polițiștii i-au săltat unui român bolizii de 100.000 de euro din curte

Vehiculele, care valorează 100.000 de euro, erau căutate de autoritățile din Germania, motiv pentru care au fost confiscate de polițiști, relatează Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au descoperit, joi, în Alba Iulia, două mașini, în valoare de aproape 100.000 de euro, care erau date în urmărire de autoritățile din Germania.

Autoturismele se aflau în posesia unui bărbat din Alba Iulia.

„Acestea erau în posesia unui bărbat, de 38 de ani, din Alba Iulia, care ar fi cumpărat maşinile în leasing, fără ca ulterior să mai plătească ratele şi ar fi încercat să le ascundă pe teritoriul României. Polițiștii au indisponibilizat autoturismele, în vederea predării acestora către autorităţile din Germania', se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Pentru descoperirea mașinilor, poliţiştii au beneficiat de informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La începutul lunii iulie, un român venit din Italia a rămas la graniţă fără maşina de 25.000 de euro. S-a întâmplat la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș – județul Caraș-Severin, unde poliţiştii au descoperit că maşina condusă de român era dată în urmărire de autorităţile italiene.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării