main logo
385

Poliţistă lovită de motocicletă în staţiunea Mamaia. Motociclistul, băut

O poliţistă a fost lovită de un motociclist băut în staţiunea Mamaia. Agenta de circulaţie îi făcuse semn acestuia să oprească la control.

Poliţistă lovită de motocicletă în staţiunea Mamaia. Motociclistul, băutFoto: adevarul.ro

Accidentul s-a produs în jurul orei 3, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8/9 iunie, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Poliţista se afla în timpul serviciului, în dreptul zonei Phoenicia, unde se desfăşoară întrunirea anuală Seawolves Bike Fest. 

Iată ce transmite Poliţia Constanţa:   

„Astăzi, în jurul orei 3, un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul oraşului către staţiunea Mamaia şi când a ajuns la sensul giratoriu din zona Kaufland, nu a observat semnalul regulamentar de oprire efectuat de un poliţist din cadrul Serviciului Rutier care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, a pierdut controlul motocicletei şi a lovit poliţistul.  

A rezultat vătămarea corporală uşoară a colegei noastre, în vârstă de 23 de ani, dar şi a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.“    

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării